seo texter logo

4 anledningar att anlita en content writer

I den här artikeln förklarar vi varför du ska anlita en content writer. Mer specifikt pekar vi på fyra handfasta fördelar, som du får ta del av om du beställer SEO-optimerade texter av oss.

4 fördelar med att anlita en content-writer

I den här artikeln förklarar vi varför du ska anlita en content writer. Mer specifikt pekar vi på fem handfasta fördelar, som du får ta del av om du betalar oss för att skriva texter till dig.

  1. Du sparar tid. Det innebär att du i stället kan fokusera på kärnverksamheten.
  2. Du får innehåll av bra kvalitet. Det medför att texterna får en bättre synlighet i sökmotorernas resultatsidor.
  3. Du betalar bara för det du behöver. Vilket medför att du tjänar pengar.
  4. Du kan lansera sidan direkt. Detta då alla texter redan är klara.

Nedan pratar vi mer om de punkter som precis nämnts i mer detalj. 

1. Du kan lägga din tid på annat

När du anlitar en content writer får du tid över, som du kan använda för att göra någonting annat som skapar värde för dig. Många glömmer att det i regel tar lång tid att skriva ett kompakt och intressant inlägg, och att den tiden faktiskt kostar pengar om man ska göra det själv.

2. Du får SEO-anpassat innehåll 

Det kräver tid och vana att skriva på ett sätt som läsarna uppskattar. Att anpassa din text för att kandidera för Google rich snippets är viktigt, då du får mer trafik om optimeringen blir lyckosam. Optimering för rikt innehåll inkluderas alltid, oavsett vilket beställningspris som gäller.

Utöver detta är det viktigt att det innehåll som alla har intresse av att läsa presenteras högt upp. Detta för att minska risken för att läsaren lämnar sidan, med en dålig rankingsignal till sökmotorerna som följd.

3. Du kan betala per skrivet ord

Du betalar endast för den text du är i behov av. Det är även enkelt att hålla koll på utgifterna om du betalar per skrivet ord. Du kan även anlita oss via en fast timersättning på 350 kr, men majoriteten av kunderna föredrar att vi tar betalt per ord. Här kan du läsa mer om den prislista som gäller.

4. Du kan lansera din webbsida direkt

Om du har en färdig design för din webbsida kan du publicera alla artiklar direkt. Så länge du beställer texterna i tid blir det aldrig något uppehåll mellan när sidans design är klar, kontra när du kan publicera textmaterialet på webbsidan.