seo texter logo

Därför skiljer sig priset du betalar för texter

Här får du mer information om vad som särskiljer en billigare kontra en mer påkostad SEO-text.

Vi erbjuder texter med normal och hög komplexitet

Hos oss är det två nivåer som gäller; texter med normal komplexitet och texter med hög komplexitet.

Men vad betyder det?

Är det inte bättre att alltid beställa texter till det billigaste priset?

Då borde man väl få mest för pengarna?

Så förklarar vi prisskillnaden

Sanningen är att det är dyrare för oss att skriva texter av hög komplexitet. När du betalar över 1,2 kr per ord är det omkring 60 % research och 40 % textförfattande som gäller. Då kartlägger vi de texter som rankar bäst på Google för att de fungerar som ett facit över vad de som söker verkligen vill läsa. 

Därefter sammanfattar vi konkurrenternas viktigaste poänger med mål att skriva en unik och betydligt bättre artikel till dig. Denna metod kallas för skyscraper technique.

Läs mer: Den kompletta prislistan, som förklarar vad som inkluderas för varje prisnivå.

Vilken prisnivå ska jag välja?

0,8 kr per ord är den prisnivå som majoriteten av våra kunder lägger sig på. Då får man ta del av felfria, kompakta och faktarika texter där skribenten har gott om tid på sig att genomföra sin research. För över 1 kr per ord tacklar vi mycket svåra ämnesområden såsom hur ett R-system fungerar på Stryktipset. 

Hur vet jag vilken prisnivå som gäller?

Du presenterar dig själv, din webbsida och vilket textinnehåll du vill beställa. Därefter tar vi en diskussion gällande vilken ersättningsmodell som passar bäst. Du kan läsa mer om hur du beställer texter av oss genom att besöka ordersidan, alternativt kan du kontakta oss direkt via e-post.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig med allt som kan kopplas till textförfattande, SEO, SEM och webbdesign. 

Karl Rosqvist

Det är Karl Rosqvist som äger SEO-texter.se. Karl har över 5 års erfarenhet inom SEO och content writing, och han skriver inom i princip alla nischer.